Biscuiti cu faina de cocos

Biscuiti cu faina de cocos

Ingrediente

Este pentru prima data cand am incercat sa lucrez cu faina de cocos si pot spune ca nu mi-a fost foarte usor. Insa, pentru ca cei de la Vegis au fost foarte draguti si mi-au oferit produsele spre testare, am zis ca e cazul sa ma straduiesc sa iasa ceva delicios.

Asa ca m-am pus pe treaba. Prima tentativa, niste clatite… esuata 🙂 Chiar nu stiu ce trebuie sa le fac dar nu au vrut deloc sa stea cuminti in tigaie. Dar nu m-am dat batuta.

A doua tentaiva, destul de reusita 🙂 niste biscuiti cu faina de cocos. Trebuie sa marturisesc ca atunci cand am deschis punga de faina m-a lovit un miros de cocos greu de exprimat in cuvinte. Efectiv imi venea sa mananc faina cu lingurita 🙂

Ca si indulcitor pe langa banana, am mai folosit niscaiva zahar de cocos oferit tot de cei de la Vegis. Se pare ca acest zahar are un indice glicemic foarte scazut si poate fi consumat chiar si de diabetici.

Este un zahar neprocesat si contine 16 aminoacizi care ajuta la buna functionare a metabolismului, producerea de hormoni si enzime. Asadar, cu siguranta este o alternativa foarte buna la zaharul procesat din comert.

Indicatii

  1. Biscuitii cu faina de cocos se fac foarte repede. Nu am facut decat sa amestec toate ingredientele dupa care am format mici turte si le-am dat la cuptor pentru aproximativ 10 minute la foc mic.
  2. Trebuie sa aveti griga sa nu fie focul mare pentru ca se ard foarte usor.

Au iesit niste biscuiti gustosi dar cu o textura usor inecacioasa probabil fiind efectul fainii de cocos. Oricum, trebuie sa ma studiez putin modul de utilizare cel mai potrivit al fainii de cocos.

Daca v-a placut reteta pentru biscuiti cu faina de cocos va invit sa dati Subscribe la canalul de YouTube si sa o impartasiti cu prietenii vostri printr-un Share pe Facebook.

Vegantina – careia ii place sa experimenteze ingrediente noi 🙂

Distribuie daca ti-a placut: Share on Facebook74Pin on Pinterest0Share on Google+0Tweet about this on Twitter
vegis.ro%20

Inregistrati-va la Newsletter

Fa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*