Briose cu afine

Briose cu afine

Ingrediente

Cui ii plac briosele, mana sus 🙂 Mie imi plac tare mult si imi place de asemenea sa combin ingrediente cat mai sanatoase.

Astazi am incercat o varianta de briose cu afine. Niste afine de padure delicioase si bio. E bine sa ne aprovizionam congelatorul atunci cand avem abundenta de fructe locale in piete sau de ce nu, sa ni le procuram singuri din natura. Asa vom sti sigur ca fructele sunt fara pesticide iar preparatele noastre vor avea un gust desavarsit.

Indicatii

  1. Prepararea brioselor este extrem de simpla. Am amestecat rand pe rand ingredientele uscate, am adaugat cele 2 banane pisate, apa minerala si la final am adaugat uleiul de masline Filippo Berio. Nu va speriati ca briosele vor avea gust de ulei de masline intens pentru ca nu va fi deloc asa.

Am folosit un ulei de calitate superioara, nou intrat pe piata din Romania, facut de Filippo Berio. Eu am primit 3 variante pentru a le incerca: unul mai delicat din colectia Gold Selection, unul pentru sosuri, paste si gatit iar al treilea, pe care l-am folosit si la prepararea briosei cu afine a fost cel pentru preparate la cuptor.

Daca doriti sa incercati uleiul de masline de la Filippo Berio il puteti gasi la Mega Image. E posibil sa fie si in alte marketuri insa momentan eu la ei l-am vazut.

Pentru ca am folosit numai ingrediente de buna calitate, au iesit niste briose cu afine excelente. Le puteti da si celor mici fara probleme avand in vedere ca zaharul de cocos este minim procesat si are un indice glicemic scazut, ceea ce il face potrivit chiar si pentru diabetici.

Asadar, toata lumea se poate bucura de briose.

Daca v-a placut reteta pentru briose cu afine va invit sa dati Subscribe la canalul de YouTube si sa o impartasiti cu prietenii vostri printr-un Share pe Facebook.

Vegantina – o iubitoare de dulce 🙂

Distribuie daca ti-a placut: Share on Facebook66Pin on Pinterest0Share on Google+0Tweet about this on Twitter
vegis.ro%20

Inregistrati-va la Newsletter

Fa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*