Ingrediente negresa

Ingrediente glazura

V-am mai spus dar va mai spun inca o data: I love chocolate! 🙂 Asa ca, dace veti vedea din ce in ce mai multe retete ciocolatoase pe blog, sa stiti motivul. Fiecare avem cate o pata, iar a mea e de ciocolata 🙂

Asta nu inseamna ca mananc ciocolata in fiecare zi, dar din cand in cand imi place sa ma mai rasfat cu cate un deliciu culinar ciocolatos.

De data aceasta am ales sa fac vestita negresa ciocolatoasa. Este un desert usor de preparat si cu ingrediente clasice, asta daca vrei doar o banala negresa. Eu nu m-am multumit cu una clasica asa ca i-am imbogatit gustul folosing si cateva ingrediente pe care nu e musai sa le aveti in bucatarie insa care se gasesc foarte usor.

Asadar nu mai aveti nici un impediemnt in a o prepara

Indicatii

  1. Pentru blat, am amestecat ingredientele uscate dupa care le-am adaugat pe cele lichide. Am inorporat bine toate elementele, am pus compozitia intr-o tava (27 x 17cm) tapetata cu hartie de copt si am dat-o la cuptor pentru aproximativ 20 de minute.
  2. In timp ce blatul se cocea, am pregatit o glazura delicioasa mixand bine toate ingredientele. Singura mentiune la glazura este ca nucile de caju trebuie hidratate aproximativ 2 ore iar apoi spalate bine.
  3. Dupa ce am scos blatul din cuptor l-am lasat sa se raceasca iar apoi am adaugat glazura peste el si cateva alune din padure coapte. Daca va plac alunele si in blat, puteti adauga si acolo.

A iesit o negresa ciocolatoasa aparte, altfel decat cele cu care eram eu obisnuita. Intr-un cuvant DELICIOASA!

Daca v-a placut reteta pentru negresa ciocolatoasa va invit sa dati Subscribe la canalul de YouTube si sa o impartasiti cu prietenii vostri printr-un Share pe Facebook.

Vegantina – care adora deserturile cu ciocolata… multa ciocolata 🙂

(Visited 44 times, 1 visits today)