Seminar de sanatate Ianuarie 2017

Seminar de sanatate Ianuarie 2017

Duminica, 29 Ian 2017 am participat la un nou seminar de sanatate sustinut de doctorul nutritionist Virgiliu Stroescu ce detine un doctorat in modificari endocrinologice si metabolice si este vegan de mai bine de 20 de ani.

A aparut deseori la emisiuni televizate pe diverse forumuri unde unii il aproba iar altii il blameaza. Insa un lucru nu pot intelege. Cum zic altii ca nu poti trai fara sa mananci carne sau alte produse de origine animala cand tu experimentezi asta zi de zi de cativa zeci de ani si esti foarte bine? Or sti ei mai bine cum te simti tu sau… mai bine nu ma mai straduiesc sa inteleg.

Dar Dumnezeu ne-a dat un creier foarte capabil pentru a discerne intre lucrurile bune si cele mai putin bune, insa in acelasi timp ne-a dat si liberul arbitru, adica sa alegem intre ce e bun si ce e rau.

Asa ca fiecare este responsabil de administrarea propriului corp care mai devreme sau mai tarziu il va rasplati pentru cum s-a comportat cu el sau dimpotriva.

Pentru a nu-mi scapa informatii pretioase va pun la dispozitie clipul video cu intregistrarea seminarului.

Daca v-a placut seminarul, va invit sa dati Subscribe la canalul de Youtube si sa il impartasiti cu prietenii vostri printr-un Share pe Facebook.

Vegantina – care vrea sa te bucuri de o viata buna ­čÖé

Distribuie daca ti-a placut: Share on Facebook23Pin on Pinterest0Share on Google+0Tweet about this on Twitter
vegis.ro%20

Inregistrati-va la Newsletter

Fa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*