Ingrediente

Daca va plac cremele dulci tartinabile, aceasta varianta este o alegere excelenta. In magazine exista diverse variante insa daca aruncam o privire asupra ingredientelor vom descoperi ca nu este nimic sanatos in ele.

Pentru ca noi suntem mari amatori de crema de ciocolata si pentru ca demult imi doaream sa incerc sa fac una in casa, iata ca a venit si ziua aceea. Initial am zis ca voi face o crema cu alune de padure, dar pentru ca pofta vine neprogramata iar in ziua cu pricina nu am avut alune, am facut din arahide. Asa ca, daca sunteti iubitori ai untului de arahide cu siguranta va va placea si aceasta crema.

Indicatii

  1. Metoda de preparare este una extrem de simpla si rapida. Nu am facut decat sa pun toate ingredientele in mixer si sa mixez pana am obtinut textura dorita, aproximativ 3 minute.

Bineinteles ca puteti jongla cu ingredientele. Daca o serviti si copiilor, in loc de cacao puteti adauga pudra de roscove sau in loc de apa, un lapte vegetal, doar ca daca folositi lapte va deveni ceva mai perisabila. Cu apa, nu veti avea grija ei cum ca se va strica. Depozitata intr-un borcanas de sticla, la noi a rezistat 5 zile. Asta pentru ca s-a consumat insa ar mai fi rezistat fara sa se strice.

La noi crema de ciocolata a fost consumata atat dimineata ca mic dejun cu cateva felii de banana deasupra (este foarte satioasa), cat si ca desert.

Cei mici sigur il vor adora. Incercati si veti vedea 🙂

Daca v-a placut reteta pentru crema de ciocolata va invit sa dati Subscribe la canalul de Youtube si sa o impartasiti cu prietenii vostri printr-un Share pe Facebook.

Vegantina – careia ii place sa se energizeze cu o crema de ciocolata sanataoasa 🙂

(Visited 129 times, 1 visits today)